5 sfaturi pe care ar trebui să le știți pentru a proiecta o baie modernă

Vrei să reînnoiești designul băii tale? Dacă baia ta a devenit de modă veche și vrei să îi dai un aspect complet nou, acesta este locul tău. În această postare, vă vom oferi 5 sfaturi pentru a proiecta o baie modernă.

Redistribuiți baia
O altă problemă pe care trebuie să o rezolvați înainte de a începe să lucrați cu renovarea băii dvs. va fi să verificați dacă distribuția elementelor este adecvată. Baia dvs. este confortabilă și funcțională? Există vreo distribuție care ar putea îmbunătăți și mai mult această funcționalitate?

Puteți face un desen reprezentativ al băii dvs. într-un plan de scară și schimbați elementele care fac parte din aceasta până când verificați că distribuția curentă este cea mai bună.

Schimbați gresia din vechea baie
Nu există nimic mai rău care îmbătrânește mai mult un spațiu decât niște plăci vechi de gresie și faianță. Dacă doriți cu adevărat să vă renovați baia, va trebui să o renovați, fie schimbând plăcile cu altele noi, fie pictându-le pe cele vechi.

Astăzi, cu un nou strat de vopsea, putem ascunde spațiile dintre plăci și desenele acestora care par a fi preluate din seria „Spune-mi cum s-a întâmplat”. Aceasta este cea mai ieftină opțiune dacă nu vrei să cheltui mulți bani pentru redecorarea ta baie. Chiar dacă decideți să decorați o baie în stilul vintage, este important să o faceți cu plăcere.

Modernizați mobilierul din baia ta
Unul dintre lucrurile pe care ar trebui să le faceți dacă doriți ca baia dvs. să nu mai pară veche, este renovarea întregului mobilier. În zilele noastre există modele moderne de mobilier de baie funcționale și practice, ideale pentru a profita din plin de proporțiile și dimensiunea camerei.

Este important ca atunci când modernizați mobilierul să vă gândiți la spațiul de depozitare. Asigurați-vă că mobilierul nou are suficient spațiu și compartimente pentru a vă depozita toate lucrurile.

Schimbați cabina de duș cu o cadă
Majoritatea băilor vechi au cadă în loc de un duș. În prezent, una dintre cele mai frecvente reforme în casele vechi este schimbarea cabinei de duș cu cada. Dușurile sunt mai confortabile, funcționale și pragmatice decât căzile de baie, iar dacă au și un ecran incorporat, mai bine de atât nu se mai poate.

Lavoar și toaletă suspendate și / sau cu spațiu deschis
Dacă doriți ca baia dvs. să aibă un design modern, ar trebui să alegeți modele de toalete și chiuvete suspendate. Acest lucru, pe lângă obținerea unui efect vizual mai curat, ne va ajuta să extindem spațiul prin închiderea completă a găurilor din partea inferioară.

Dacă baia dvs. este mică, este recomandat mobilierul pentru lavoar cu spațiu deschis, care nu este foarte încărcat. Acest spațiu permite spațiului să respire, făcându-l să nu fie atât de sever.

Pe scurt, dacă urmați sfaturile de mai sus, vă puteți bucura de o baie renovată, modernă și primitoare.

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled