A 16-a aniversare Studio Casa vine cu zeci de pachete promoționale pentru o bucătărie complet utilată

Deal Score0

Studio Casa este una dintre cele mai mari companii importatoare de electrocasnice, built-in și free-standing din România, iar luna aceasta împlinește 16 ani de existență pe piața din România. În acești 16 ani, Studio Casa a reușit să aducă publicului român mii de produse de calitate Premium, cu design modern, clasic, reto sau vintage la prețuri extrem de avantajoase. Pentru a sărbători această reușită împreună cu clienții, Studio Casa propune MEGA-REDUCERI de până la 70 % la zeci de produse și pachete.

Studio Casa sărbătorește cei 16 ani pe piață cu pachete promoționale

În magazinul online studiocasa.ro găsiți în aceste zile numeroase pachete promoționale la electrocasnice mici și mari de top. Cele mai mari reduceri se regăsesc la pachetele incorporabile pentru bucătărie cu două sau trei produse.

Pachetele incorporabile promoționale pentru bucătărie de la Studio Casa se diferențiază de produsele mass market prin design inovator, calitate superioară și prețuri excepționale. Studio Casa are în echipa sa designeri de sorginte italiană care au grijă să ofere produselor un aspect luxuriant.

Printre cele mai îndrăgite pachete incorporabile duo pentru bucătărie se numără plitele care fac echipă alături de cuptoarele electrice. Un exemplu de top este pachetul compus din cuptor electric incorporabil si plita sticla gaz Isola Capri, Studio Casa, disponibil aici. În cadrul acestui pachet, plita incorporabilă are ca sursă de alimentare gazul – cea mai ieftină resursă, care va aduce economii substanțiale în locuința dumneavoastră. Deși este pe gaz, aspectul modern și luxuriant primează. Astfel, suprafața plitei se distinge prin tonul închis de negru al sticlei ceramice. Fiecare arzător deține propriul grătar negru din fontă pentru a crea acea eleganță clasică și este dotat cu valve de siguranță pentru a nu exista riscul de explozie.  Cuptorul incorporabil este electric, pentru a găti alimentele mult mai rapid. Acesta deține 4 funcții cu control mecanic și are inclus grill cu control termostatic. Capacitatea cuptorului este de 59L, fiind perfect pentru o familie numeroasă. Cuptorul vine echipat cu tavă și grill metalic pentru a putea să fie gata de folosire.

Pachet cuptor electric incorporabil si plita sticla gaz Isola Capri, Studio Casa

Pentru pachetele incorporabile trio dedicate bucătăriei, echipa Studio Casa s-a axat pe următoarele attribute: economic, rapid, eficient și design premium. Astfel, un pachet cu totul special este cel din gama Studio Casa Toscana Retro Black Rustic. În acest pachet sunt incluse un cuptor electric, o plită pe gaz și o hotă telescopică. Ce au în comun aceste 3 produse? Un design superb în care predomină tonuri închise de negru și detalii de bronz antichizat pentru mai multă eleganță.

Pachet incorporabil cuptor electric ,plita gaz si hota telescopica Studio Casa Toscana Retro Black Rustic

Cuptorul electric are 6 funcții de coacere pentru a putea pregăti cu spor orice tip de preparat și, în plus, vine echipat și cu un grill electric pentru a putea prăji corespunzător carne sau pâinea. Acest cuptor deține propriul ventilator pentru a distribui căldura în mod uniform pe întreaga suprafață interioară și deține un ventilator tangențial de răcire pentru a elimina cât mai rapid surplusul de căldură după încetarea procesului de coacere.

Plita incorporabilă din acest pachet are ca sursă de alimentare gazul. Adițional,  aceasta a fost dotată cu două grătare mari din fontă pentru un aspect elegant, clasic. Activarea arzătoarelor se realizează cu ajutorul lui panou mecanic dotat cu butoane care dețin aprindere electrică. Din punct de vedere al designului, plita captivează printr-o nuanță superbă de negru mat și prin micile porțiuni de bronz antichizat regăsite pe butoane.

Hota incorporabilă este telescopică și o regăsim în aceeași nuanță de negru alături de bara decorativă cu finisaje mate de bronz antichizat. Această hotă deține 2 motoare, astfel că puterea sa de absorbție este de maximum 347 m3/h.

Studio Casa susține Prima Casă

Nu au fost neglijate nici personale aflate la început de drum. Astfel, Studio Casa a pregătit pachete promoționale formate din 5 sau 6 produse cu 40 % reducere pentru Prima Casă.

Pachet Prima Casa Urban Trend , Studio CasaSpre exemplu, pachetul Prima Casa Urban Trend Studio Casa este format dintr-un:

  • Cuptor incorporabil electric cu 8 funcții de gătit, termostat și ventilație pentru coacere. În plus, acest cuptor electric deține un programator digital pentru începutul și sfârșitul coacerii și două rezistente (superioară – inferioară)
  • Plită incorporabilă pe gaz cu 4 arzătoare dintre care un arzător pe gaz Wok. Aceasta plită se diferențiază printr-o suprafață creată exclusiv din sticlă ceramică neagră și panou de comandă mecanic cu butoane dotate cu sistem de aprindere.
  • Hotă decorativă cu 1 motor Turbo din sticlă neagră. Această hotă are o putere de absorbție de 471 m3/h și un nivel maxim de zgomot de doar 69 dB.
  • Mașină de spălat rufe din clasa de eficiență energetică A++ cu display LED. Puterea acesteia este de 1000 rpm.
  • Frigider cu două uși din clasa de eficiență energetică A+. Acesta are un volum total de 400 l și un consum de energie electrică de doar 303 kwh/an.
  • Mașină de spălat vase incorporabilă din clasa de eficiență energetică A+, cu un consum anual de doar 264 kWh/an și un consum anual de apă de 3640 l/an. Acest produs are 9 seturi și 3 programe de spălare – Prespălare, Eco 50°C, Intensive 65°C.

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled