1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cele mai bune idei de design pentru dormitor în anul 2019

În cazul în care actualizarea direcției decorării dormitorului se află pe partea superioară a listelor dvs. de lucru pentru anul 2019, mențineți aspectul și tendința acestuia cu câteva dintre cele mai bune idei de design interioare ale dormitorului, care au fost eliminate din înțelepciunea decoratorilor noștri. Acestea fiind spuse, aceste tendințe de design interior și alte idei de design de top pe care le-am văzut pot funcționa la fel de bine în orice altă cameră din casă, deoarece acestea au o atracție universală, astfel încât veți fi în trend cu moda anului 2019.

Pat cu baldachin

Paturile cu baldachin nu reușesc niciodată să facă o declarație pentru orice design interior al dormitorului dar și a tendințelor actuale ale acestuia. Anul 2019 necesită o revenire majoră la stilul romantic. Desigur, paturile cu baldachin pot face instantaneu un impact dramatic, indiferent dacă alegeți un stil tradițional sau modern; există un pat cu baldachin care se potrivește perfect cu designul fiecărui dormitor; pentru orice dimensiuni ale camerei. Din cele mai vechi paturi din lemn de culoare închisă, cu baldachin, perdele și perne, până la un pat mai elegant și mai modern din abanos sau cu baldachin alb, cu panouri lucioase și detalii sculptate.

În cazul în care perdelele și copertinele sunt prea mult pentru dvs., puteți alege un design minimalist fără să vă faceți griji. Există o mulțime de paturi frumos proiectate cu baldachin care sunt disponibile, care vă pot da un aspect de invidiat pentru design-ul dormitorului dvs. de master, fără a fi copleșitor.

Crează un colț de citit

Din moment ce un dormitor este adesea considerat un sanctuar pentru a vă relaxa la sfârșitul zilei, acesta face ca locul perfect să creeze o casă de lectură reconfortantă. Astfel vă poate inspira să citiți mai mult. De asemenea puteți crea ceva pe care pe cei mai mulți dintre noi ne-ar încânta. Pentru a obține un aspect deosebit, creați o zonă cu un raft simplu, iar cărțile să fie așezate în funcție de culoare.

Acest lucru va ajuta cu siguranță să puteți recăpăta obiceiul de lectură și va fi chiar mai bine pentru dvs., dacă puteți adăuga un scaun confortabil de lectură în zonă pentru a profita într-adevăr de propria dvs. bibliotecă personală de acasă.

Faceți un loc unic

Oamenii petrec o mare perioadă de timp în dormitoarele lor și adesea nici nu-și dau seama. Și, din păcate, din moment ce dormitorul este mai puțin văzut de oaspeți, oamenii tind să-l decoreze ultimul sau chiar să îl ignore complet.

Dar din moment ce dormitorul tău este înrudit cu oaza ta privată, de ce să nu fie un loc cald și la îndemână? Aduceți-i descoperiri unice care vă vor ajuta să spuneți o poveste în timp ce injectați dormitorul cu personalitate și interes vizual necesar.

Spațiu de depozitare sub pat

Paturile înalte cu lăzi și spații de depozitare nu mai sunt doar pentru copii. Spațiul creat oferă design, poate fi o altrenativă plină de funcționalitate, și sunt la fel de benefice și în camera unui adult. Până la urma urmei, cine spune că doar paturile pentru copii pot avea toată distracția și funcția, deoarece și adulții au nevoie de spațiu de stocare suplimentar pentru dormitor.

Paturile înalte sunt ridicate de la podea pe un cadru cu spații de depozitare sub rândul sertarelor sau ușilor glisante, unde puteți păstra cu ușurință obiecte voluminoase pe care nu le folosiți tot timpul.

Acest lucru funcționează perfect pentru a obține maximum de spațiu pentru un design mic de dormitor și care oferă un aer super modern, de asemenea.

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled