1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Se încarcă...

Cum decorezi o cameră de băieți – 5 idei interactive

Camerele copiilor, în special cele ale băieților, sunt destul de pretențios de amenajat, decorațiunile trebuie să fie alese în așa fel încât copilul să gasească spațiul interactiv, confortabil, un loc în care să-și poată dezvolta imaginația, deci decorațiunile sunt de nelipsit, indiferent că sunt puse pe pereți sau suspendate de anumite corpuri de mobilier.

Decorațiuni pentru camerele băieților

1

Corp din lemn suspendat de perete cu mesaj

E vorba de un corp confecționat din lemn masiv, nuanță închisă, pe care este inscripționat mesajul “Boys were made for adventure”. Decorul este unul plăcut, cele două fonturi alese nu sunt formale, iar mesajul, alături de desenul alăturat, poate avea un rol important în dezvoltarea imaginației, creativității, putând determina copilul să reproducă desenul și ulterior să fie curios de seminificația mesajului, dar și atras de ideea transmisă.

2

Ghirlandă cu jucării suspendată pe perete

Ghirlanda poate fi pusă lângă patul copilului și de-a lungul acesteia pot fi puse jucării care să-i atragă atenția și să-i sporească imaginația. La nevoie sau la cererea copilului poate fi explicată utilitatea reală a obiectului reprezentat prin intermediul jucăriei. Ghirlanda are rol de decor, dar și rol decorativ.

3

Tablouri cu eroii preferați din Marvel

Marvel este o atracție principală pentru toți copiii, dar și pentru adulți. Tablourile cu Marvel sunt excelente pentru decor, dar cu siguranță vor aduce un plus de interes și plăcere pentru cei mici.

4

Stickere sau tatuaje pe pereți

Aceste imagini sau forme imprimate pe pereți pot reprezenta orice, de la mesaje, peisaje, forme de relief, obiecte din spațiu, literele alfabetului, principalele culori ale spectrului, etc.

Sticker perete

5

Tablouri cu dinozauri

Dinozaurii au fost printre primele vietăți despre care am vrut să descoperim mai multe în perioada copilăriei. Oferă-i copilului aceeași curiozitate și pune-i la încercare imaginația folosind tablouri sau picturi.

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled