1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cum să îmbunătățiți decorul living-ului

Camera de zi este unul dintre cele mai importante spații dintr-o casă. În afară de confortul oferit și o pregătire neutră a oaspeților, camera de zi reprezintă gusturile și preferințele pentru toți cei care vizitează casa dvs. Înainte de a-ți dedica tot timpul pentru renovarea băii și a bucătăriei, este mai înțelept să începi cu un decor al living-ul. Fiind prima cameră cu care tu și oaspeții tăi intră în contact, ar trebui să dețină prioritate. În plus, îmbunătățirea decorului living-ului este relativ ieftină, deoarece atinge diferitele aspecte ale camerei. Îmbunătățirile se referă inclusiv la pereți, ferestre, mobilier, podea și tavan, cu o simplă atingere sofisticată. Următoarele 5 moduri de îmbunătățire a decorului camerei dvs. garantează rezultate uimitoare indiferent de dimensiunea camerei de zi.

Utilizați culori luminoase și calde

Culorile monotone nu doar fac camera să pară mai mică decât este într-adevăr, ci și să creeze o impresie de disconfort. Din acest motiv, este important să vă asigurați că living-ul este dominat de culori luminoase. Asigurați-vă că pereții sunt vopsiți în culori deschise, cum ar fi crem, alb și bej. Pentru a menține tonurile, culoarea mobilierului, perdelele, corpurile de iluminat și alte accesorii trebuie să se asorteze. Culorile luminoase reprezintă, de asemenea, că proprietarul casei este o persoană curată. Deoarece se poate observa cu ușurință murdăria, prin urmare, necesită curățare periodică.

Selectați accesorii de iluminat deosebite, dar adecvate

Corpurile de iluminat sunt foarte importante în ceea ce privește decorarea living-ului. Este necesar să se asigure că este o cantitate adecvată de lumină. În același timp, corpurile de iluminat oferă o oportunitate de a îmbunătăți decorul camerei de zi prin selectarea unor corpuri de iluminat elegante. Oamenii sunt fascinați de corpuri de iluminat unice și le vor observa cu ușurință, mai ales că sunt sursa de lumină în cameră. Cu toate acestea, este important să se asigure că mărimea corpurilor de iluminat este direct proporțională cu dimensiunea camerei. Astfel, se pot evita situațiile în care, de exemplu, un candelabru mare este atârnat prea jos sau un bec mic este amplasat pe un tavan foarte înalt.

Instalați obloanele ferestrelor

Ferestrele au puterea de a transforma camera de zi într-un loc confortabil sau într-un coșmar. Deși credința comună atribuie ferestrele la iluminarea și ventilarea unei încăperi, ele fac mult mai mult. De exemplu, puteți lua în considerare instalarea obloanelor interioare, care nu numai că ajută atunci când lumina este excesivă, dar ajută și la decorul living-ului camerei. Aceste obloane de ferestre interioare sunt personalizate în funcție de necesitățile fiecăruia în ceea ce privește dimensiunea, culoarea și designul. Acest lucru înseamnă că puteți alege o culoare care se potrivește bine cu pereții și cu alte corpuri și finisaje.

Alegeți stiluri moderne de mobilier

Mobilierul nu numai că vă întâmpină oaspeții, ci și că vă reprezintă stilul. Alege mobila care este atât modernă, cât și confortabilă. Este, de asemenea, înțelept să includeți o combinație de canapele de diferite mărci pentru spațiile de ședere. Câteva exemple pot fi scaunele tip hamac sau fotolii pufoase și confortabile. Acestea vă permit să vă relaxați pe măsură ce vă bucurați la spectacolul dvs. de televiziune preferat sau pe măsură ce discutați cu oaspeții. De asemenea, este important să vă asigurați că mobilierul este ușor de curățat pentru a evita ca acesta să devină pătat sau umed în timp.

Păstrați un stil simplu, dar sofisticat

Păstrarea minimalismului în camera de zi este un plus în ceea ce privește îmbunătățirea decorului. Puteți obține acest lucru asigurându-vă că numai lucrurile care sunt necesare rămân în living. Îndepărtarea elementelor inutile, reprezintă un început bun pentru menținerea camerei de zi cât mai simplă. De asemenea, este important să alegeți picturi sau alte decorațiuni de perete, cât mai simple. Astfel, evitați să dați impresia de cameră încărcată.

Camera de zi vă oferă un spațiu confortabil pentru relaxare, divertisment și reflecție asupra vieții. Prin urmare, nu ar face rău să-i dați un aer curat și să vă îmbunătățiți decorul living-ului din când în când.

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled