1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cum să îți creezi bucătăria de vis într-un stil minimalist

Spațiul din bucătărie este o parte foarte importantă a oricărei case și cred că realizarea unei bucătării elegante și frumoase cu aspect minimalist poate îmbunătăți starea de spirit și experiența generală a dvs. și a oaspeților dumneavoastră.

Fiind o familie de designeri de interior, echipa House ‘N Garden a apreciat întotdeauna spațiile frumoase, în special cele minimaliste. Ca atare, în aprecierea acestora pentru bucătăriile deosebite, iată câteva sfaturi simple despre cum să-ți creezi bucătăria minimalistă de vis!

1. Păstrați totul organizat
Primul sfat este probabil unul dintre cele mai ușoare și eficiente de făcut. Menținerea ustensilelor, a bucătăriei și a tacâmurilor organizate ajută la eliminarea dezordinii din spațiul dvs. din bucătărie. Acest lucru va crea un aspect frumos și minimalist din senin.

Păstrarea lucrurilor organizate vă ajută, de asemenea, să accesați cu ușurință obiectele din bucătărie, care pot fi cu adevărat utile. Alocați locuri destinate fiecărui tip de articole de bucătărie. Dacă este posibil, păstrați-le într-un compartiment închis. Acest lucru vă va asigura că nu se vede nicio încurcătură.

De fiecare dată după utilizarea articolelor de bucătărie, nu uitați să le păstrați în acele locuri destinate unei bucătării minunate și ordonate minimaliste.

2. Păstrați fiecare parte curată și îngrijită 
Cel de-al doilea sfat se referă îndeaproape la primul, care constă în păstrarea curată a fiecărei părți din bucătărie. Un blat de bucătărie curat îți menține bucătăria cu un aspect îngrijit. Acest lucru va crea, de asemenea, o mulțime de spații goale frumoase, ceea ce adaugă acel aspect minimalist în bucătărie.

Asigurați-vă că nu mai există resturi de mâncare și ștergeți deseori suprafețele de blat. De asemenea, asigurați-vă că nu există farfurii murdare care se acumulează în chiuveta bucătăriei. Curățați regulat, aranjați mobila de bucătărie și asigurați-vă că totul arată ordonat și impecabil.

3. Alegeți o temă de culoare (și rămâneți cu ea!)
Dacă intenționați să vă construiți bucătăria de la zero, acest sfat este esențial. Înainte de a face ceva, alege o temă de culoare pentru pereții, dulapurile și mobilierul bucătăriei. Acest lucru va asigura că totul va arăta armonios, ceea ce oferă acea estetică minimalistă.

Încercați să limitați paleta de culoare la numai 3 nuanțe sau chiar mai puține. Combinațiile de culori pământești sau doar albul simplu arată într-adevăr grozav și elegant.

Puteți adăuga, de asemenea, o masă sau articole din lemn în bucătăria dvs. pentru a adăuga un aspect natural. Culoarea lemnului se îmbină în mod natural cu orice temă de culoare a bucătăriei.

4. Cumpărați articole de bucătărie în culori similare
Pentru a completa tema culorii bucătăriei, alegeți aceleași articole de culoare atunci când este posibil. De exemplu, alegeți un toaster alb dacă majoritatea ustensilelor din bucătărie sunt albe. Acest lucru va crea o armonie stilistică și va oferi acel vibe minimalist și frumos spațiului dvs. de bucătărie.

Nu trebuie să fii prea strict. Puteți merge, de asemenea, pentru două culori precum albul și griul pentru articole diferite. Acest lucru va oferi, de asemenea, acest aspect coerent.

5. Folosiți iluminare simplistă
Alegerea iluminatului pentru spațiul dvs. de bucătărie minimalist este destul de importantă.

Căutați soluții de iluminat proiectat modern. Asigurați-vă că luminează întregul spațiu într-un mod echilibrat. O bucătărie slab luminată poate arăta cu adevărat plictisitoare.

Când este posibil, evitați lămpile de masă și optați pentru lumini suspendate sau pentru pereți. De asemenea, alegeți temperatura de culoare potrivită pentru becuri. O bună alternativă este iluminarea caldă, deoarece oferă spațiului dvs. o senzație plăcută.

6. Adăugați o plantă (sau plante!)
În sfârșit, la fel ca majoritatea ghidurilor de instruire, ne place să adaugăm un strop de natură ca ultim sfat. Spațiile minimaliste pot părea puțin lipsite de viață și goale. Prin adăugarea unei plante (sau a mai multor plante), poate oferi viață și bucurie spațiului într-un mod frumos.

Puteți alege un ghiveci minimalist frumos pentru plantă, pentru a se potrivi cu aspectul spațiului din bucătăria minimalistă.

Nu este dificil să ai grijă de o plantă. Doar amintiți-vă să le udați regulat. Cu toate acestea, dacă doriți o plantă care necesită o întreținere scăzută, puteți opta pentru o plantă frumoasă de cactus!

Considerăm că bucătăria este una dintre cele mai importante părți ale casei tale. Este locul în care îți pregătești mâncarea pentru tine și pentru oamenii de care ai grijă. Ca atare, cred că o bucătărie minimalistă frumoasă vă poate îmbunătăți întreaga experiență de viață și bunăstare.

Sperăm că v-ați bucurat de aceste sfaturi. Ne puteți oferi părerea dvs. despre aceste sfaturi în comentariile de mai jos și propuneți diferite sugestii dacă aveți!

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled