1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Cum să transformi un frigider vechi într-un bar rustic

Nu e ușor să fii gazda unei petreceri pe timp de vară. E clar că trebuie să ai o logistică foarte bună, știind că vor fi mulți oameni alergând dintr-un loc în altul. Acest mic proiect DIY va ține toate băuturile și gustările la un pas distanță, în mijlocul petrecerii.

Cu puțină imaginație vom reuși să facem trecerea de la un electrocasnic simplu, frigiderul, la o ladă frigorifică rustică. Procesul poate părea complicat, însă în realitate este mult mai simplu.

Ce îți trebuie pentru a duce acest proiect la capăt?

  • un frigider vechi;

  • lemn;

  • sculele necesare pentru prelucrarea lemnului și atașarea sa de frigider;

  • răbdare, puțină îndemânare și entuziasm;

Nu ai un frigider vechi? Cumpără unul la mâna a doua, găsești destule prin online și nu numai. Credeți-mă, merită efortul pentru un astfel de rezultat!

Lemnul cu care va fi acoperit frigiderul trebuie, la un moment dat, tăiate în așa fel încât dimensiunile să fie cele corespunzătoare.

Poți vopsi frigiderul – nu e obligatoriu, însă recomandăm în cazul în care este alb și se vede culoare printre bucățile de lemn. Mai apoi urmează să luam acele măsurători de care ziceam, să acoperim toate fețele frigiderului și să îi montăm roți pe partea din spate, astfel încât ușile vor fi orientate cu fața în sus, iar spatele frigiderului va reprezenta suprafața ce facilitează mobilitatea.

Pentru câteva retușuri finale, vei mai avea nevoie de un opritor pentru ușă și o mică tablă pe care să scrii exact ceea ce se află în frigider sau doar să lași invitaților tăi un mesaj pe care să-l țină minte. Poți folosi orice tip de frigider, atâta timp cât ești conștient de volumul său.

Ideea a fost inițiată de cei de la instructables.com.

Din frigider vechi în ladă/vitrină frigorifică cu design rustic - A/V: engleză

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled