decoratiuni-casa

Decorațiuni și idei de amenajare


Estetica unei locuințe este desăvârșită prin cele mai inspirate idei de amenajări interioare. Independent de gusturile fiecărei persoane, living-ul, dormitorul și toate celelalte camere în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului trebuie să armonizeze cu nevoile noastre de confort și estetică. Mobilierul, decorațiunile și micile artificii de detaliu fac diferența în căminul dumneavoastră.

Idei de amenajare: piesele de mobilier din baie și bucătărie, un efect trendy în orice locuință

Nu contează cât spațiu aveți la dispoziție, uneori, mai puțin înseamnă mai mult. Atunci când vine vorba de amenajarea celor mai importante două camere ale locuinței, în speță baia și bucătăria, cu toții ne dorim ca aceste spații să fie comode și subtil accesorizate. Mobilierele investite cu un design floral, în armonie cu primăvara și atinse de nuanțe metalice vor fi piesele de rezistență. Petrecem în medie aproximativ un sfert din zi în baie, relaxându-ne cum ne place fiecăruia, în timp ce bucătăria este un sanctuar pentru mulți care își găsesc liniștea în pasiunea pentru gătit. Așadar, de ce să nu permitem acestor camere să epateze printr-un confort estetic desăvârșit?

Idei de amenajare: somn lin într-un dormitor amenajat în tendințe

Având un dormitor mic ar putea părea o problemă deoarece spațiul nu este suficient pentru a adăuga piesele de mobilier și depozitare pe care le doriți. Totuși, există numeroase idei pentru decorarea și amenajarea optimă a dormitoarelor de mici dimensiuni, cu ajutorul unei palete ample de culori. Deoarece patul ocupă deja un spațiu mare al camerei, cea mai bună soluție este să optați pentru paturi investite cu sertare de mari dimensiuni. Rafturile sunt și ele importante, deoarece vă oferă o mulțime de locuri de depozitare și o idee grozavă include ascunderea rafturilor după perdele, pentru un aspect general ordonat și îngrijit.

Idei de amenajare: estetica unei locuințe debutează în living

În living petrecem majoritatea timpului liber, relaxându-ne în compania persoanelor dragi. De aceea, amenajarea acestei camere nu trebuie să ducă lipsă de idei originale. Dacă depunem mici eforturi, putem obține un loc liniștit și relaxant. Culorile luminoase pot schimba întreaga incintă, arătând comportamentul elegant față de decorarea casei. Fiecare culoare are semnificația ei, ca de pildă galbenul, care simbolizează energia și este de asemenea o nuanță care targetează pozitivitatea.

Cea mai puternică nuanță este roșu, care ridică nivelul de energie al camerei și se folosește în cea mai mare parte în camera de zi sau de mese.

Login/Register access is temporary disabled