baie

Amenajare baie

În timp ce unele băi necesită o recondiționare totală, altele au nevoie doar de o amenajare trendy, în ton cu nuanțele ideale pentru un confort vizual desăvârșit. Baia este sanctuarul căruia ne dedicăm clipele de relaxare și locul în care ne reîncărcăm bateriile pentru noi provocări. Fiind o cameră extrem de intimă, amenajarea acesteia trebuie realizată în tandem cu preferințele personale, pentru a concretiza oaza de liniște deplină la care aspirăm cu toții după o zi obositoare de lucru.

Amenajare baie: mobilier de efect care epatează printr-un aspect elegant

Vorbind despre amenajarea băii, nu puteam trece cu vederea aspectul estetic desăvârșit. Gresia, faianța și micile obiecte care fac diferența contribuie la definiția proprie a confortului, așa cum îl vede fiecare dintre noi. Oglinda pentru baie este un must și trebuie să poarte o amprentă personală.

Pentru un plus de efect, oglinda poate fi pur și simplu agățată deasupra chiuvetei, epatând, astfel, printr-o imagine clasică, învăluită în bun gust și prețiozitate. Un oval vertical sau orizontal, cu un cadru complementar, este ideea câștigătoare ce poate învălui în originalitate aspectul unei băi de mici sau mari dimensiuni.

Amenajare baie: accesorii care trezesc la viață aspectul unei băi

Odată ce alegeți toaleta, chiuveta și oglinda, alegerea celorlalte accesorii pentru baie va fi extrem de facilă. În primă instanță, este ideal să găsiți un suport pentru prosoape și obiectele de igienă intimă. Cu grijă, însă, pentru că riscați să încărcați inutil spațiul ce poate fi unul mai mic, în cazul dumneavoastră. Dacă nu aveți o baie neobișnuit de mare, probabil că veți lua în calcul montarea unei perdele de duș. Alegeți o culoare și un design care să completeze opțiunile deja făcute. Dacă ați optat pentru finisaje în culori mai reci, puteți iniția o atmosferă spa printr-o perdea albă de duș. Dacă alegeți o perdea de duș cu un design solid, introduceți un model prin covoarele și prosoapele selectate. Vă puteți amenaja baia după bunul plac, însă bunul gust trebuie să rămână un criteriu relevant în toate alegerile pe care le veți face.

Login/Register access is temporary disabled