balcon

Amenajare balcon

Balconul este, de obicei, ultimul spațiu de care aveți în vedere atunci când doriți să faceți o renovare în casă dumneavoastră. Deși de multe ori este uitat, el formează o cameră importantă și un avantaj deosebit pentru o locuința.În funcție de formă și dimensiune, se pot aborda mai multe strategii de amenajare.

În cazul în care balconul este destul de spațios,puteți opta pentru crearea unui spațiu de ședere,un loc în care să va simțiți confortabil după o zi grea sau să va bucurați de o ceașca de cafea proaspătă dimineață. Dacă optați pentru a decora balconul cu plante, ați făcut o alegere bună! Acestea au puterea de a transformă orice spațiu într-o încăpere mai călduroasă. Lumina este de asemenea un detaliu important într-o încăpere; e bine să o alegeți în în funcție de atmosfera pe care doriți să o creați. Gândindu-vă la mobilierul și podeaua aleasă, puteți începe să vă proiectați designul camerei care poate fi plin de viață, vintage, clasic, acest criteriu fiind în funcție de preferințele dumneavoastră. Dacă totuși nu dispuneți de un balcon de dimensiuni mari,nu vă complexați. Puteți alege un design viu colorat, o lumină caldă pentru a crea un efect de spațiere și de ce nu.. câteva perne pe podea sau o canapea pentru confort.

Dacă sunteți o persoană cu o imaginație bogată, nu ezitați să vă puneți în practică ideile de amenajare a balconului dumneavoastră. Veți rămâne surprins!

Login/Register access is temporary disabled