bucatarie

Amenajare bucătărie

Atunci când vine vorba de capitolul idei de amenajare pentru o bucătărie modernă trebuie să îți folosești creativitatea la maximum, astfel încât să faci din bucătăria ta un loc plăcut în care să te duci cu drag. Poți să  te uiți la diverse modele de bucătării existente  în diverse cataloage, dar trebuie să ai grijă la spațiul pe care tu îl ai la dispoziție.

Dacă nu ai așa multe idei de amenajare a bucătăriei și te simti presat de conceptul de bucătărie modernă te anunțăm că nu ai de ce să îți faci griji, noi suntem aici să îți oferim cateva idei de amenajare pentru  bucătăria ta.

Amenajare bucătărie: idei și sfaturi

Atunci când te gândești la idei amenjare bucătărie primul lucru care îți vine în minte este mobila. Mobila de bucătărie trebuie să te reprezinte în totalitate, dar totuși ai grijă, dacă optezi pentru o mobilă de bucătărie lăcuită trebuie să ai mare grijă deoarece este foarte greu de întreținut iar aburii și umezeala o să lase pete pe ea, dar dacă optezi pentru o mobilă de bucătărie mată atunci lucrurile devin mult mai simple deoarece petele create odată cu condensul nu se mai văd așa de tare.

Nu înghesuii bucătăria cu lucruri de care nu ai nevoie. Este drept, accesorii de bucătărie se fac acum în canități mari, în diverse modele si sunt foarte frumoase, dar e de preferat să ai spațiu în bucatarie, să nu simți că te sufoci. Pentru a crea spațiu în bucătăria ta și pentru a face din ea o bucătărie modernă, atunci mobila “plutitoare” este o soluție perfectă.

Ce idei de amenajare a bucătăriei ai atunci când vine vorba de culori? Daca dorești ca mobilierul de bucătărie să fie în culori calde și neutre, atunci îți sugerăm să dai o pată de culoare bucătăriei și să iei un aragaz sau un frigider colorat pentru a însufleții puțin încăperea și să le incorporezi în mobilier.

Amenajare bucătărie: lumina, un factor important

Un alt aspect important pe care trebuie să îl iei în calcul atunci când vine vorba de idei de amenjare a bucătăriei trebuie să fie lumina. Pentru a avea lumină în toată încăperea și de aceeași intensitate, este bine să pui corpurile de iluminat în tavan astfel încât lumina să se disperseze în mod egal în toată încăperea.

Login/Register access is temporary disabled