camera-copil

Amenajare cameră copil

Atunci când vine vorba de amenajarea camerei unui copil imaginația nu mai are limite. Idei de amenajare cameră copil sunt multe și în nenumărate feluri, iar acest lucru poate crea confuzie, dar nu te panica. Tu trebuie să iei în considerare atât vârsta pe care cel mic o are cât și preferințele acetuia pentru a îți ușura munca.

Amenajare cameră copil: sfaturi practice

Atunci când amenajezi camera copilului tău trebuie să acorzi o importanță crescută culorilor pe care le folosești. Pereții trebuie să fie vopsiți în culori calde precum galben sau roz pal, albastru deschis deoarece culorile puternice, aprinse îi pot provoca insomnii, agitație și o să observi ca nu o să se mai poată concetra și nu o să mai fie atent la nimic. Pentru a inviora pereții, picteaz-i  în personajele lui preferate sau lucrurile care îi plac lui cel mai mult.

Patul este de multe ori elemnetul central al unei camere, și atunci când amenajezi camera copilului tău ar trebui sa te concentrezi mult pe aspectul acestuia. Paturile sunt în diverse forme și mărimi acum, forme precum: mașină, caleașcă, barcă, vapor care dau acea notă de veselie și tinerețe specifică unei camere de copil. În cazul în care ai doi copii, un pat etajat este o idee foarte bună deoarece le creezi amândurora spațiul de care au nevoie.

 Amenajare cameră copil: nu aglomera camera

Atunci când amenajezi camera copilului ai grijă să nu o aglomerezi cu prea multă mobilă, jucariile îi ocupa destul de mult spațiu așa ca nu are rost să îl faci sa se simtă sufocat. Are nevoie de un dulap pentru haine, dulap pentru jucarii, un set birou pentru copii care să se integreze armonios cu patul pentru copii și culorile din cameră.

Login/Register access is temporary disabled