living

Amenajare living

Cu siguranță sufrageria dumneavoastră este cea mai importantă cameră când vine vorba de decor. Un living este adesea prima cameră pe care o decorăm și locul unde primim oaspeții cu căldură. O cameră de zi frumos amenajată, atrage atenția și te face să nu îți dorești să mai pleci. Indiferent de dimensiunile acesteia, ar trebui să funcționeze ca un spațiu destinat relaxării și divertismentului. Pentru amenajarea livingului, există diferite elemente de design importante ce pot atribui camerei un aspect perfect și pot completa stilul și personalitatea proprietarului.

Amenajare living: ce culoare de perete ar trebui să folosiți?

Fiind spațiul în care oamenii își petrec cel mai mult timp,este esențial să creați o atmosferă armonioasă. De obicei,pentru camerele mici se folosesc pereții albi sau diverse tonuri pastelate.Culorile mai îndrăznețe reduc optic impresia de spațiu. Dacă dispuneți de o cameră de zi spațioasă, a fi ideal să uitilizati culori vii și modele.

Amenajare living: ce tip de pardoseală ar trebui să folosiți?

Există diferite opțiuni pentru podele, puteți alege fie modelul de piatră,lemn sau chiar să acoperiți suprafața în întregime cu un covor. Podelele de înaltă calitate pot fi perfecte pentru cameră dumneavoastră dar necesită o atenție sporită.

Cu toate acestea, cea mai bună idee de amenajare a livingului este găsirea unui echilibru între design și personalitatea dumneavoastră. În camerele de dimensiuni mai mici, puteți utiliza spațiul prin instalarea unui televizor montat într-un dulap sau perete. De asemenea, încercați să oferiți posibilitatea oamenilor de a se deplasa cu ușurință prin cameră, fără să încărcați prea mult locul. Pentru un design care să se bucure de admirație oamenii atașează peretelui o pictură sau o oglindă deoarece focalizează atenția.Să nu uităm de flori, care adaugă un efect de armonie și echilibru camerei. Puteți adopta diferite stiluri pentru amenajarea livingului precum : marocan, vintage, mediteranean, modern etc.

Login/Register access is temporary disabled