combina-frigorifica

Combine frigorifice

Temperatura la care sunt păstrate alimentele în condiții optime variază semnificativ, iar piața electrocasnicelor ne oferă o gamă extinsă de combine frigorifice ideale atât pentru bucătăriile de tip open space, cât și pentru cele de dimensiuni reduse. Totuși, care sunt criteriile pe baza cărora decideți eficiența unei combine frigorifice? Marii retaileri dezvăluie că, în timp ce unii cumpărători se axează fără doar și poate pe consumul redus de energie, alții condiționează achizița pe baza dimensiunii combinei frigorifice, în funcție de nevoile pe care le au.

Un final touch redat la rece de designul unor combine frigorifice

Poate că sunteți adepții convenționalului și vă este greu să ieșiți din zona de confort, însă prezența unei combine frigorifice în bucătăria dumneavoastră va fi un mare plus pentru designul acesteia, îndeosebi dacă vorbim despre un open space. Finisajele cochete și proiecțiile elegante ale combinelor frigorifice vă vor determina să luați în calcul avantajele lor pentru designul minimalist al bucătăriei în care petreceți mare parte a timpului liber.

Funcțiile de top îngheață tot ce știați despre combinele frigorifice

Tehnologia evoluează și ne ofertează cu prototipurile unor combine frigorifice de marcă, investite cu specificații tehnice de top. Scopul lor? Să ne ajute să perpetuăm lejer și confortabil o rutină alimentară sănătoasă, bucurându-ne de toate beneficiile ingredientelor și preparatelor conservate cu atenție la temperatura optimă.

Majoritatea combinelor frigorifice se înscriu în clasa energetică A+, surprinzând plăcut prin performanțele lor. Pentru beneficiarul unei combine frigorifice, acest lucru se traduce printr-un consum optim de energie electrică și o economie de până la 24% comparativ cu produse din alte clase energetice. În timp ce alimentele își vor păstra gustul original, costurile facturilor se vor topi sub influența performanței înregistrate de cele mai bune combine frigorifice.

Sistemul de avertizare sonoră Eco Buzz este un alt plus al combinelor frigorice. Astfel, în cazul în care ușa nu este închisă în mod corect, sistemul vă avertizează asupra acestui aspect, prevenind creșterea temperaturii la interior, pentru păstrarea alimentelor în condiții optime. Un alt avantaj? Economisiți consumul energiei electrice.

De câte ori nu ați mers noaptea la frigider și ați găsit cu greu alimentele de care vă era poftă? Grație noilor combine frigorifice, investite cu rafturi Safety Glass și uși reversibile, este mai simplu ca oricând să vă înfruptați cu micile răsfățuri culinare, fie ele și la ore nepermise pentru siluetă.

Sunteți pregătiți pentru o combină frigorifică în viața de familie?

Se poate vorbi despre o familie numeroasă, unde consumul de alimente este net superior față de un cuplu tânăr mutat în casă nouă, sau pot fi aduse în discuție obiceiurile alimentare sănătoase care îi împing pe cumpărători să consume doar preparate naturale conservate la temperatura optimă atunci când vine vorba despre achiziția unor combine frigorifice. Compartimentele de tip Garden Fresh și Fast Freeze XL Zone păstrează alimentele în stare optimă pentru toți membrii familiei, de la mic la mare, în timp ce rafturile Mix Zone le permit prichindeilor să ajungă fără prea mare efort la micile tentații dulci și sănătoase.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled