frigider

Frigidere

Industria de frigidere a cunoscut o evolutie fulminanta de-a lungul anilor. Romanii au cheltuit pana la 200 de milioane de euro pe frigidere, lucru care subliniaza importanta pe care acestia o acorda noilor tehnologii de conservare optima a alimentelor. Piata de frigidere este dominata, la momentul actual, de producatorii Arctic si Beko, urmati de Electrolux.

Tipuri de frigidere dedicate bucatariilor cu stil

Frigiderele sunt disponibile sub diverse dimensiuni, modele, dar mai ales, stiluri, proiectate prin optica utilizatorului. In timp ce unele persoane doresc un spatiu optimizat al frigiderului, altele sunt interesate in mod deosebit de cum “se vede” in raport cu mobilierul de bucatarie, fara a pierde din vedere, insa, eficienta si specificatiile tehnice care le fac de nelipsit din orice bucatarie:

Frigidere cu o usa

Aceste frigidere nu beneficiaza de compartimentul pentru congelator, motiv pentru care sunt ideale in cazul cuplurilor tinere sau al persoanelor care au un program incarcat si obisnuiesc sa consume alimentele in cel mai scurt timp de la preparare sau cel tarziu in termen de 48 de ore. Frigiderele cu o usa sunt disponibile in urmatoarele formate: traditionale, incorporabile sub blat si minibar.

Frigidere cu doua usi

Aceasta optiune este ideala pentru persoanele care doresc sa economiseasca indeosebi spatiu in bucatarie. Frigiderele cu doua usi se numara printre cele mai populare in alegeri in randul cumparatorilor, gratie aspectului deosebit care le caracterizeaza, dar si datorita versatilitatii lor. Acestea apartin claselor energetice A+, fiind foarte economice si ideale pentru bucatariile cu un design minimalist.

Frigidere combi

Ceva mai noi in cultura consumatorilor de tehnologie sunt frigiderele combi. Acestea se remarca printr-un detaliu (congelatorul in partea de jos), ramanand, in schimb, in parametrii de design ai frigiderelor cu doua usi. Totodata, frigiderele combi sunt considerate a fi cele mai functionale, gratie faptului ca incorporeaza o serie de specificatii importante, plusand printr-un raport calitate – pret satisfacator pentru cumparator.

Frigidere Side by Side

Cine nu isi aminteste de filmele americane in care admiram, efectiv, frigiderele Side by Side? Aceste frigidere sunt extrem de populare si pe piata din Romania, gratie dozatoarelor de apa si optiunilor care le fac atat de inteligente. Capacitatea remarcabila constituie un alt argument al cumparatorilor care se opresc la aceasta optiune in urma analizei produselor disponibile pe piata frigiderelor.

Functiile inovatoare ale noilor frigidere

Modelele noi de frigidere se remarca printr-un design minimalist si cromatici usor de integrat in paleta mobilierului de bucatarie. Cum era si evident, pretul unui frigider modern depaseste pragul de 3.000 lei, insa functiile investite intr-un astfel de exemplar argumenteaza investitia. Vorbim, asadar, despre frigidere investite cu ventilator si functia EcoMode, cu un nivel al zgomotului redus, de pana la 38 dB, dar si de o autonomie fara curent de pana la 14 h. Frigiderele moderne beneficiaza de compartimente inteligent proiectate, menite sa faciliteze depozitarea si conservarea in conditii de igiena optima a ingredientelor fresh si a preparatelor gatite termic.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled