lada-frigorifica

Lăzi frigorifice

Deși beneficiază de o bucătărie modernă, echipată corespunzător cu device-uri high tech, multe persoane decid că mai este, totuși, loc și pentru o ladă frigorifică în colțul lor de relaxare. Decizia nu îi dezavantajează deloc ci, din contra, le oferă numeroase beneficii, îndeosebi financiare, ținând cont de faptul că o ladă frigorifică A+ va poate ajuta să faceți economii serioase la facturile de energie.

Păstrarea alimentelor în condiții optime cu un consum de energie redus

Grație funcțiilor de top care stau la baza funcționalității sale, lada frigorifică poate asigura temperatura optimă pentru păstrarea alimentelor pe termen lung. De fapt, acesta este și principalul argument ce subliniază necesitatea unei lăzi frigorice în bucătăriile familiilor numeroase, în care se regăsesc și copii. Alimentația acestora din urmă este deosebit de importantă și, ținând cont de faptul că anumite ingrediente se găsesc pe piață doar în anumite perioade ale anului, și atunci la un preț exorbitant, părinții sunt bucuroși să beneficieze de eficiența unei lăzi frigorifice pentru păstrarea alimentelor pe care cei mici le iubesc și de gustul și nutrienții cărora se pot bucură în orice perioadă a anului.

Depozitare diferită, aceeași eficiență

Spre deosebire de alte aparate frigorifice, lada frigorifică poate fi depozitată oriunde doriți, fie în bucătărie, fie în garaj, pe perioada verii. Datorită semnalului de avertizare la identificarea temperaturii ridicate, lada frigorifică nu își pierde eficiența atunci când este amplasată altundeva decât în bucătărie. De vină pentru această alegere nu este, însă, dimensiunea lăzii frigorifice, aceasta bucurându-se de un design minimalist și plăcut din punct de vedere estetic, ci mai degrabă frecvența cu care obișnuiți să consumați alimentele conservate la temperaturi de invidiat. În plus, o ladă frigorifică profesională beneficiază de o autonomie fără curent de până la 32 h, lucru care o face atât de iubită de persoanele care adoră ieșirile în natură sau pur și simplu profită la maximum de vară, preferând să savureze prânzul și cinele târzii în curtea din spatele casei.

Rezistență la variații de temperatură și tensiune electrică

O ladă frigorifică se face remarcată prin durabilitatea dovedită tehnic. Lăzile frigorifice performante sunt proiectate cu scopul de a rezista în condiții extreme, precum variații semnificative de temperatură sau chiar fluctuații ale tensiunii electrice. Spre deosebire de alte aparate frigorifice, lada frigorifică poate funcționa la fel de eficient atât la temperaturi de – 15 grade Celsius, însă face față cu brio și variațiilor de tensiune care, în unele cazuri, pot degrada structura electrică a altui aparat frigorific.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled