frigider-side-by-side

Side by side

Ai o bucătărie minimalistă, dar crezi că îi lipsește un frigider Side by Side? S-ar putea ca fix acest aparat frigorific să fie piesa de rezistență care va da culoare și originalitate bucătăriei tale. Nu doar că este extrem de atrăgător și investit cu specificații tehnice de top, însă un frigider Side by Side oferă avantajul ocupării inteligente a spațiului limitat din bucătărie. Frigiderele Side by Side sunt de real ajutor pentru persoanele care locuiesc la apartament și nu își permit luxul achiziționării unor aparate frigorifice adiționale, pentru depozitarea în condiții optime a ingredientelor destinate consumului sezonier.

Design proiectat prin optica stilului contemporan

Spre deosebire de alte aparate frigorifice, frigiderul Side by Side se reliefează printr-un aspect original, plăcut, dar și printr-o versatilitate dovedită tehnic. Grație celor două uși poziționate paralel, atât depozitarea, cât și accesul la alimentele din frigider sunt extrem de facile, lucru care face doar să încurajeze un stil de viață sănătos și să limiteze timpul pierdut, în mod normal, reamenajării alimentelor în frigider. Sistemul Side by Side este investit cu avantajul primordial al spațiului pe care îl ocupă, oferind un volum mai mare pentru depozitarea unor cantități generoase de alimente.

Capacitate și funcții care dictează utilitatea unui frigider Side by Side

Frigiderele Side by Side se prezintă prin modele investite cu funcții și tehnologii de ultima oră care le argumentează prețul piperat, dar și frecvența cu care se regăsesc în bucătăriile moderne. Un frigider Side by Side are capacitatea de a găzdui cantități notabile de alimente. Totul, în timp ce nutrienții din alimente se păstrează în mod optim grație tehnologiilor Everfresh +, care permite păstrarea prospețimii legumelor până la 30 de zile, prin reglarea umidității depistate la interior, și Zero Grade Zone, care permite conservarea optimă a cărnurilor proaspete ce, în mod obișnuit, invocă o perioadă scurtă de conservare.

Un frigider cât 4 aparate frigorifice

Un frigider Side by Side promovează un principiu modern: cum să faci uz de beneficiul tehnologiei în Era vitezei. De aceea, aceste aparate frigorifice extrem de elegante, spațioase și pe deasupra silențioase vin la pachet cu un spațiu ofertant pentru depozitarea alimentelor, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de savoarea acestora mai mult timp. Frigiderele Side by Side beneficiază de compartimente speciale pentru depozitarea legumelor și fructelor, precum și de rafturi dedicate depozitării optime a sticlelor. În total, volumul unui frigider Side by Side poate ajunge la peste 350 l, adică volumul aproximativ a 4 frigidere convenționale.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled