alte-electrocasnice-bucatarie

Alte electrocasnice mici

Alte electrocasnice mici

Dacă femeile spun întotdeauna că nu au cu ce îmbraca, bărbații (de altfel, cei mai buni bucătari) afirmă că niciodată nu există suficiente electrocasnice mici în bucătărie. Trecând peste aparatele de cafea, aragaz sau plita incorporabilă, după caz, a venit timpul detaliilor să facă diferența într-o bucătărie modernă. Deși se comportă excelent pentru a servi multiplelor funcții la care le este supusă eficiența, roboții de bucătărie și chiar blenderele nu pot furniza un produs cum ar fi sucul de fructe sau nutrienții esențiali din ingredientele proaspete ce ne încarcă cu vitalitate și vibe pe durata întregii zile.

Tehnica nebănuită din spatele storcătoarelor de fructe și legume

Vă amintiți de acel storcător de fructe masiv, care ocupă un sfert din blatul de bucătărie și făcea un zgomot asurzitor? Uitați de el! Noile storcătoare de fructe și legume sunt atât de silențioase, că nici celor mici nu le va fi perturbat somnul atunci când vă întâlniți cu o poftă nebună de un răsfăț citric și nutritiv. Cu până la 3 trepte de viteză, peste 800 W și o capacitate de stocare a lichidului de până la 1l, un storcător de fructe și legume poate face diferența în buzunarul dumneavoastră atunci când hotărâți să oferiți familiei sucuri naturale, nutritive, fără adaos de zaharuri și conservanți și, cel mai important, la un preț inferior celor din comerț.

Înlătură calcarul, clorul și ale reziduuri cu aparatele de filtrare a apei

Este posibil ca, uneori, apa îmbuteliată să se epuizeze și să fie nevoie să consumați apă direct de la robinet. Totuși, cum apa de la robinet nu este considerată cea mai „curată”, soluția este un aparat de filtrare a apei care poate înlătura cu până la 99.9% din reziduurile prezente în apa munincipală. Odată filtrată, apa poate fi consumată de copii, adulți și vârstnici, eliminând, astfel, riscul îmbolnăvirii din cauza reziduurilor prezente în apa de la robinet. Noile aparate de filtrare a apei sunt investite cu indicator electronic de schimbare a cartușului, ceea ce le face ușor de utilizat și, mai ales, de întreținut, pentru a-și păstra rezistența și eficiența pentru o perioada lungă de timp.

În bucătărie, cantitatea ingredientelor dictează gustul suprem

Rețetele nu își găsesc gustul by default. Este nevoie de tehnică, talent și măiestrie pentru a duce la bun sfârșit un preparat delicios. Dar, mai presus de toate, este nevoie de cantități exacte. Pe scurt, aveți nevoie de un cântar de bucătărie pentru a vă ușura munca și a nu da greș cu un desert. Un cantar de bucătărie profesional poate suporta până la 3 kg, este dotat cu tasta MODE cu ajutorul căreia puteți stabili unitatea de măsură (gram sau oz), beneficiază de display și funcționează pe bază de baterii. De asemenea, un cantar de bucătărie are integrată funcția TARA, beneficiază de senzor tactil, fapt pentru care funcțiile sale sunt ușor de manevrat chiar și atunci când trebuie să fiți atenți la mai multe sarcini în același timp. Astfel, puteți cântări într-un mod optim cantitatea ingredientelor încorporate în aluaturi și creme, pentru ca textura și gustul să fie, în final, cele proiectate prin optica bucătarului amator.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled