mixer-cu-bol

Mixere

Fie că ne declarăm amatori, pasionați sau profesioniști într-ale bucătăritului, cu siguranță că nimănui nu îi place să piardă timpul preparând aluaturi fără ajutorul unui mixer. Deși cei care locuiesc în zone urbane, unde accesul la gadget-uri de înalta tehnologie este nelimitat, este posibil să aveți nevoie de un mixer mai bun, mai economic și mai ușor de manevrat. Întrebarea este: cum ați alege cel mai bun mixer de mână care oferă performanțe de top, funcții multiple, spațiu mic pentru stocare și alte accesorii ideale pentru prepararea deserturilor delicioase?

De ce noile mixere câștigă teren în față roboților de bucătărie?

Nu toți oamenii doresc un robot de bucătărie masiv, care ocupă un spațiu valoros. Prezența sa devine iritantă uneori, mai ales atunci când aveți de omogenizat un amestec pentru blat, caz în care un mixer v-ar fi fost suficient. Oricum, dezbaterea asupra mixerelor de mână este lungă și este mai mult despre funcționalitate, preț și compatibilitate. Mixerele de mână beneficiază de un motor cu greutate redusă, astfel încât să le puteți ridica și muta oriunde doriți să le utilizați. Tot ce trebuie să faceți este să țineți mixerul deasupra castronului în care omogenizați amestecul!

Consum mic de energie și viteze multiple, toate într-un mixer silențios și portabil

Mixerele electrice manuale consumă între 200 și 250 de wați. Dacă vorbim despre un mixer tipic, ușor de manvrat, acesta ar trebui să aibă un motor care funcționează pe 200 – 225 wați. Dacă mixerul de mână pe care l-ați ales se bucură de o putere semnificativă, poate fi o alegere bună pentru bucătăria dumneavoastră, în care se gătesc adesea deserturi și preparate pretențioase. Pentru profesioniști, există mai multe opțiuni puternice, care includ motoare de 300+ wați pentru a manevra cu îndeletnicire cele mai rigide aluaturi. Deoarece aveți multe ingrediente de mixat, aveți nevoie de un mixer care beneficiază de viteze multiple. Un mixer bun ar trebui să ofere cel puțîn 5 viteze, pentru a fi un ajutor veritabil în orice bucătărie. Mai mult, mixerele profesionale pot atinge până la 9 trepte de viteză!

Mixere care se adaptează stilului tău (ne)convențional de gătit

Un mixer bun trebuie să aibă o viteză de pornire semnificativ redusă. Din punct de vedere tehnic, începerea lentă (sau viteza redusă) este menită să evite orice stropire atunci când mixerul este poziționat neconform. Unele mixere de mână oferă până la 3 viteze de pornire lente, ceea ce este uimitor. Deoarece este un mixer de mână, modul în care îl țineți, sau modul în care vi se permite să îl țineți, contează mult în calitatea omogenizării. Deci, trebuie să vă asigurați cât de confortabil este mânerul mixerului. Din fericire, există diferite modele dintre care puteți alege, pentru a permite și altor persoane să se folosească de capacitățile excelente ale mixerului dumneavoastră! Unele mixere vin cu mânere paralele și unele sunt ușor înclinate. Deși depinde de nivelul de confort, sunt recomandate mânerele mixerului care nu sunt paralele.

Credeați că știți totul despre mixerele de mână?

Mixarea unui amestec depinde în mare măsură de abilitățile unui mixer. Dacă observați că telurile nu sunt ideale pentru tipul de amestecuri pe care le preparați frecvent, căutați un alt model. Motivul este că, în timpul amestecării, zahărul și aluatul se vor lipi în orificiile acestor teluri. Acest lucru înseamnă doar că va trebui să peteceti o mulțime de timp pentru curățarea mixerului care, în plus, se va uza rapid. În sfârșit, un mixer de mână cu un design impresionant și o construcție impecabilă ar trebui să vă scutească și timpul. Cele mai bune mixere de mână într-adevăr nu au nevoie de prea multă îngrijire. Puteți să le curățați cu o cârpă umedă.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled