robot-de-bucatarie

Roboți bucătărie

Un pasionat de gătit poate renunța la orice, mai puțin la roboții de bucătărie. Atunci când le căutăm nod în papură unor roboți de bucătărie ne vom lovi, inevitabil și meritat, de beneficiile pe care aceștia le aduc în orice locuință, deși intră pe mâna unor amatori sau totalmente nepricepuți ce încep cu greu să deslușească ce presupune fiecare funcție ce le este încorporată. Din fericire, cele mai noi modele de roboți de bucătărie sunt dispuse să facă toată treaba în locul nostru (evident, atât timp cât sunt conectate la o sursă electrică), oferindu-ne satisfacția aplauzelor la finalul sesiunii de gătit. Dincolo de prețul care acoperă și sustituie prezența inutilă, uneori, a multor electrocasnice mici din bucătărie, utilitatea acestor roboți este cu atât mai importantă cu cât, grație aportului tehnologic de înalta calitate, putem adopta și perpetua o alimentație sănătoasă.

Nu sunt chef, dar cu un robot de bucătărie gătesc că și când aș fi

Un robot de bucătărie ne poate face să întoarcem bucătăria cu susul în jos atunci când inspirația culinară ne izbește cu înverșunare. Cum te poți doar uita la el când vezi că poate mixa, frământa, bate, felia și chiar toca orice tip de carne, totul cu un consum de energie aproape insesizabil? Roboții de bucătărie ne ajută să economisim, astfel, nu doar energie electrică, dar și timp prețios pe care, în caz contrar, l-am fi lăsat să se scurgă ineficient. Acum aveți posibilitatea de a duce la capăt rețetele complicate (aparent), fiindcă tot ce va trebui aș faceți este să preparați termic ingredientele pregătite în robot. Astfel, din doar două mișcări veți obține feluri de mâncare variate, gustoase și, cel mai important, sănătoase.

Motor puternic și capacitate ideală pentru familiile numeroase

Cunoașteți acel moment când reușește atât de bine o rețetă, dar blenderul dumneavoastră nu reușește să mixeze o cantitate mai mare de amestec? De câte ori a trebuit să decojiți fructele rând pe rând, pentru a nu oxida între timp? De acum, puteți spune “adio” acestor impedimente, fiindcă roboții de bucătărie moderni sunt investiți cu funcții de top ce permit mixarea în timp util a tuturor ingredientelor preferate. Gata cu spălatul repetitiv al vaselor, cu mizeria de nedescris și frustrarea de altădată! Un robot de bucătărie va face din gătit o artă. Va fi micul dumneavoastră moment de relaxare și refugiul în momentele în care nicio altă activitate nu pare să vă mai aline stresul de peste zi.

Rețete care frapează vegetarienii prin texturi și nuanțe vii

Nu toate preparatele sunt apetisante, mai ales dacă vorbim despre ingrediente cu o textură nisipoasă ce nu permit o omogenizare optimă în asociere cu ingrediente umede. Un robot de bucătărie poate, însă, să întoarcă situația în favoarea gustului dumneavoastră. Se spune că ne hrănim înainte de toate vizual, abia apoi fizic, deci plating-ul este realmente important. Dar pentru plating avem nevoie de material cu care să putem lucra. Grație capacității sale de mixare ce depășește valoarea de 700 W, un robot de bucătărie va omogeniza perfect orice tip de aluat sau mixt interesant de arome, oferindu-vă o masă bogată în proteine și nutrieti eliberați de lamele puternice care tranșează fiecare ingredient în parte.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled