toaster

Toastere și sandwich makere

În prezent, nu mai este eficient să pierzi timpul făcând toasturi sau sandwich-uri pe o soba de gaz sau să apelați imediat la cumpărarea unui sandwich din comerț, lăsând pe alții să decidă ce combinații să folosească pentru ține. Achiziționarea unui sandwich maker îți permite să creezi tot felul de combinații creative, personale, relativ repede.

Ce este un sandwich maker, respectiv un toaster?

Un sandwich maker este un mic aparat de uz casnic care ajută la prepararea și încălzirea sandwich-urilor cu orice fel de umpluturi doriți. Ajută la prepararea sandwich-urilor de pui, de legume, la grătar, precum și a multor altor delicii folosind felii de pâine și umpluturi delicioase. Oferă posibilitatea de a gusta sandwich-uri apetisante, preparate relativ repede.

Cum funcioneaza un sandwich maker sau toaster?

Ambele au bobine metalice în ele și odată ce le porniți, se produce o radiație infraroșu pentru încălzirea pâinii. Aceste aparate vin cu setări diferite pentru a te ajută să personalizezi gradul de prăjire al pâinii.

Tipuri de sandwich makere

Panini Press

La acest sandwich maker poți prepara anumite tipuri de sandwich-uri. Are funcția de bază a unui grătar, dar poate înlocui și un clasic prăjitor de pâine. Are plăci în sus și în jos. Când este închis, încălzește mâncarea. Poți, de asemenea, să prepari la el clătite, kebaburi etc.

Sandwich Maker cu formă în patru triunghiuri

Acesta este un sortiment comun de sandwich maker găsit în majoritatea gospodăriilor. Are patru plăci pătrate care tăie sandwich-urile în două împreună cu încălzirea lor. Se folosește închizând plăcile cu pâinea și umpluturile, rezultând la final patru sandwich-uri în formă de triunghi, gata în mai puțin de 5-10 minute.

Care sunt caracteristicile esențiale ale toasterelor și sandwich makerelor?

Plăci detașabile

Aproape toate tipurile de sandwich maker au plăci detașabile. Aceasta este o caracteristică importantă deoarece ușurează procesul de curățare. Este evident că nu doriți să clătiți corpul aparatului, acest lucru având că rezultat deteriorarea părților interne.

Puterea

Cu cât numărul de felii este mai mic, cu atât va scădea puterea pe care o va consuma. Există aparate de mare putere care se încălzesc repede și fac sandwich-urile mult mai rapid, economisind astfel timpul. Majoritatea aparatelor de sandwich maker consumă aproximativ 700-750 W.

Numărul de felii

Aparatele de sandwich maker pot susține până la 8 felii de pâine, în funcție de modelul ales. Majoritatea aparatelor cu preț mediu oferă posibilitatea de a prepara 2 felii. Acest lucru este suficient pentru o familie cu 3-4 membri.

Tipul plăcii

Este mai bine să alegi o suprafață nelipicioasa, care poate fi curățată cu ușurință. În plus, dacă prepari un sandwich cu brânză, atunci această nu se va lipi de aparat. Acestea au plăci diferite, cum ar fi plăcile de grătar, plăcile anti-lipire sau plăcile de sandwich.

Încălzirea reglabilă

Nu multe aparate vin cu această caracteristică. Cu setări de căldură reglabile, poți personaliza cât de fierbinte sau crocant dorești să prepari sandwich-ul. Majoritatea aparatelor au, de obicei, indicatori de culoare roșie și verde. Aprinderea luminii verzi indică faptul că sandwich-ul este gata să fie servit.

Funcțiile

Funcțiile pot diferi în funcție de marcă și preț. Anumite aparate nu pot decât să prăjească felii de pâine și să le comprime, în timp ce altele oferă atât funcții de prăjit, cât și de grătar. Unele modele de top conțin funcția de grătar, prăjire și prepararea de waffle. Cu cât aparatul costă mai mult, cu atât va avea mai multe funcții.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled