cuptor-incorporabil

Cuptoare incorporabile

Ce contează cu adevărat pentru tine: performanța sau aspectul? Până la urmă, oricât de plăcut ar fi designul cuptorului – sau oricât de scump ar fi – utilitatea sa devine egală cu zero atâta timp cât cuptorul nu e capabil să coacă așa cum trebuie. De regulă, cuptorul incorporabil e bun atâta timp cât îndeplinește o condiție minimă, dar esențială pentru determinarea calității sale: temperatura constantă.

Rețete gustoase preparate rapid cu ajutorul convecției cuptorului incorporabil

Cuptoarele cu convecție sunt cele care folosesc unul sau mai multe ventilatoare pentru a asigura circulația distribuția uniformă a aerului cald în interiorul cuptorului. Pe lângă faptul că procesul de gătit este cu mult accelerat, căldura va pătrunde uniform pe toata suprafața preparatului.

Funcțiile care aduc avantajul versatilității în timpul gătitului

Pornirea întârziată, timerul sau modul de păstrare caldă a mâncării sunt funcții ce aduc un plus de confort. Un termostat incorporat în cuptorul electric incorporabil te ajută să gătești întotdeauna fără să ai grijă că preparatele din carne vor ieși prea crude sau prea uscate, sau legumele se vor găti mai mult decât este necesar și își vor pierde din aromă și nutrienți.

Toți vrem cuptoare incorporabile cu cât mai multe funcții, complexitate, în ideea că ce e în plus nu strică. Cuptoarele care au control digital ascund tehnologii asupra cărora ajungi să deții controlul după perioade bune de testare, însă cu timpul vei vedea că panourile digitale de control aduc beneficii pe termen lung, deoarece controlul temperaturii este mult mai precis, spre deosebire de reglarea sa folosind butoanele fizice.

Funcția de autocuratare a cuptorului incorporabil este extrem de populară în prezent. Curățarea manuală e obositoare, durează mult și uneori ne determină să renunțăm la gătitul la cuptor. Sfatul meu este acela de a bifa autocurățarea printre specificațiile obligatorii ale cuptorului.

Intrarea cuptoarelor electrice incorporabile în lumea Smart

Cuptoarele cu aplicații care permit sincronizarea cu un smartphone sau un alt device compatibil sunt încă destul de rare și nu reprezintă o prioritate de dezvoltare pentru producători. Cuptoarele din clasa premium, făcute special pentru cei dornici să-și creeze un Smart home, se vând în număr destul de limitat și la prețuri mult peste ceea ce își propun să achiziționeze chiar și oamenii cu bugete mari.

 

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled