purificator-aer

Purificatoare aer

Respiră un aer curat cu ajutorul purificatoarelor de aer

Investirea locuinței dumneavoastră cu un purificator de aer este cu mult mai mult decât doar înlăturarea convenabilă a prafului. Aerul pe care îl respiram este adesea contaminat cu praf, polen, gaz, substanțe chimice si alte particule nefavorabile. Și praful este mult mai mult decât ceea ce putem observa la un nivel superficial. Persoanele care se confruntă cu alergii, locuiesc cu un fumător sau trăiesc în jurul unei zone comerciale cu intensitate chimică va observa imediat îmbunătățiri ale calității aerului atunci când un purificator de aer intra in viața lor. Un purificator de aer oferă o soluție perfecta atunci când cineva din familia ta dorește o pisica drept animal de companie, dar mama sau tatăl suferă de astm bronșic. Deoarece aerul poluat trece printr-un purificator de aer, contaminanții sunt eliminați eficient. Când primiți în schimb aer curat, un aparat de purificat aerul vă transformă casa, plămânii, sănătatea și viața.

Motive pentru care aerul din locuința dumneavoastră are nevoie de un refresh

Doriți un purificator de aer în living sau dormitor? Experții spun că un purificator de aer ar putea să fie necesar pentru majoritatea persoanelor. Unii proprietari spun că au suferit o ameliorare semnificativă a simptomelor alergiilor prin folosirea unui filtru care funcționează cu un sistem existent de încălzire. Aveți simptome severe de alergie sau astm? Proprietarii și specialiștii sunt de acord ca pentru persoanele care suferă de simptome severe de alergie sau astm, investiția in purificatoare de aer poate fi utilă. Dar daca suferiți doar de simptome ușoare sau pur și simplu doriți să reduceți fumul sau efectele părului animalelor de companie care se perindă prin locuință, un model mai accesibil de purificator de aer poate fi o investiție inspirată. Purificatoarele de aer pot fi grele si voluminoase, unele dintre ele având nevoie de câțiva metri pe toate laturile încăperii. Asigurați-vă că măsurați spațiul disponibil și luați in considerare toate aspectele legate de spațiu înainte de cumpăra un purificator de aer. Daca intenționați sa folosiți un purificator de aer in dormitor, de exemplu, veți dori sa alegeți un model cu un nivel de zgomot pe care îl puteți tolera in timpul somnului.

Specificații de ultimă oră care dictează eficiența purificatoarelor de aer

Filtrare HEPA. Filtrarea HEPA este considerata de experți ca fiind cel mai eficient tip de filtrare pentru îndepărtarea alergenilor și a particulelor mici din aer. Alte filtre sunt concepute pentru a imita această performanță, iar altele, dar nu toate, ating capacitatea de a îndepărta particule pana la 0,1 microni sau mai mici de atât.

Viteza maximă de schimb de aer. Rata maxima de schimbare a aerului se referă la cantitatea de aer și un agent de curățare a aerului care poate trece prin sistemul său într-un minut. Purificatoarele de aer cu rate maxime mai ridicate ale aerului vor curăța aerul mai repede decât cele cu rate mai mici.

Alerta de schimbare a filtrelor. Multe purificatoare de aer sunt investite cu un contor pentru a vă informă când este timpul sa schimbați filtrul. Unele funcționează pe bază de numărătoare zilnică, in timp ce altele bazează de fapt aceasta informație asupra stării filtrului.

Senzor de praf sau monitor de calitate a aerului. Unele purificatoare de aer au senzori automați pentru a detecta cât de poluat este aerul, au capacitatea de a regla viteza de curățare a purificatorului, în consecință, fără intervenție manuală. Aceasta, desigur, oferă utilizatorilor un control mai puțin precis asupra consumului de energie și a nivelului de zgomot, dar este o caracteristică utilă dacă veți folosi un purificator de aer într-un spațiu neocupat.

Mai multe viteze ale ventilatorului. Cele mai multe purificatoare de aer au mai multe turații ale ventilatorului, care ajustează viteza cu care aerul trece prin unitate. Există, totuși, o corelație directa între viteze mai mari ale ventilatorului și mai mult zgomot.

Capacitate mare. Daca aveți nevoie de un purificator de aer pentru un spațiu mic, opțiunile mai accesibile sunt practice. Dar, pentru camere mai mari, va trebui sa achiziționați un model mai scump, capabil să gestioneze într-o manieră optimă aerul irespirabil pe metru pătrat.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled