smart-home

Smart home

Ce este un smart home?

Conceptul de „smart home” este, la acest moment, mult mai tangibil spre deosebire de anii precedenți, când modernismul unei locuințe se rezuma la incorporabile și un design minimalist. Casa viitorului, așa cum ne place să o numim adesea, este acum bogată în device-uri de efect care contribuie la eficientizarea rutinei zilnice a persoanelor ocupate. De la o luminozitate îmbunătățită grație becurilor economice și până la senzori de mișcare și alarme de ultimă generație, accesoriile de tip smart home vă ofertează prin funcțiile lor excepționale, proiectate prin optica nevoii de tehnologie supusă celui mai înalt nivel. Dincolo de a fi confortabilă pentru dumneavoastră și întreagăafamilie, locuința inteligentă devine, astfel, un spațiu locativ mai sigur, mai eficient și mai aplecat asupra nevoilor de zi cu zi, în comparație cu o locuință din care lipsesc cu desăvârșire astfel de device-uri.

Sentimentul de siguranță este un must-have pentru un smart home

Acasă te simți în siguranță” a fost un simplu clișeu până la apariția device-urilor care vă protejează de atacurile și intențiile nefaste ale tâlharilor. Accesoriile de tip smart home dedicate siguranței locuinței dumneavoastră sunt disponibile în diverse modele și variante de produs, de la alarme și camere, până la senzori de semnalizare pentru intrarea pe uși și ferestre. Aceste aparate contribuie semnificativ la conturarea unui sentiment deplin de siguranță, totul la un preț tangibil și deloc pretențios. De pildă, alarmele și camerele pot fi achiziționate la prețuri începând cu 200 de lei, în timp ce senzorii de semnalizare sunt disponibili la prețuri care pornesc și de la 100 de lei.

Device-uri care contribuie la implementarea atmosferei de “acasă”

Sentimentul de acasă este dificil de redat prin simpla decorare sau accesorizare a locuinței cu device-uri de înaltă performanță. Totuși, puteți stimula acest sentiment prin achiziționarea produselor potrivite, ce pot contribui, în egală măsură, la potențarea unui sentiment de siguranță și încredere. Senzorii de fum și inundație sunt două sugestii ideale pentru cuplurile tinere care se mută în apartamente noi, sau pentru tinerii părinți care dezvoltă griji numeroase cu privire la siguranța copiilor, îndeosebi în cazul celor care sunt nevoiți să îi lase singuri acasă pentru perioade scurte de timp. Aceste device-uri sunt ideale, însă, pentru toate persoanele ce doresc să se bucure de confort, dar și de un vibe personal în propria locuință, punând accent pe încrederea deplină în dispozitivele pe care se bazează atunci când sunt departe de casă.

Mai multă luminozitate, mai mult confort pentru momentele care contează

O luminozitate deficitară ne poate pune în situații jenante în fața invitaților, dar în același timp ne poate prejudicia sănătatea, prin stimularea excesivă a globului ocular să perceapă anumite imagini. Becurile inteligente sunt soluția optimă pentru persoanele care experimentează deficiențe de vedere, dar nu numai. Acestea sunt potrivite în fiecare locuință în care există lună de lună o factură ce vă prejudiciază bugetul alocat cheltuielilor, fiind econome și generând un consum foarte mic de energie electrică. Evident, lista poate continua cu termostate de ultima generație sau telecomenzi prin care puteți gestiona funcțiile smart TV-ului sau aparatului de aer condiționat în mod optim, confortabil și eficient.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled