scule-si-unelte

Scule și unelte

O cutie cu unelte și scule nu trebuie să vă lipsească din gospodarie. Aceste instrumente de reparare vă ajută să vă mențineți o casă ideală, fără a apela la profesioniști de fiecare dată când vi se strică ceva.

Fie că nu mai funcționează toaleta, fie că s-a înfundat conducta de aer, puteți să vă ocupați personal de reparații.

Uneltele reprezintă o parte esențială a casei dvs. Dar nu aveți nevoie de o cutie de scule uriașă pentru a avea grijă de reparatiile mici care apar prin casă. Un set mic de instrumente de calitate este bine venit.

Sculele care nu trebuie sa va lipseasca din gospodarie

Un ciocan: totul începe cu acest instrument. Ați fi surprins de cât de des aveți nevoie de acest instrument dacă nu l-ați avea. Este pur și simplu indispensabil.

Un clește patentat:  este pentru prinderea buna de orice, și este al doilea instrument cel mai important în arsenalul dumneavoastră. Cleștii vin la îndemână în aproape fiecare reparatie (strângerea șuruburilor, scoaterea șuruburilor, tăierea sârmei). Ele sunt versatile și utile.

Un clește cu falci lungi:  este folosit în special pentru lucrări electrice sau atunci când trebuie să ajungeți la un loc strâns.

Un clește de tip papagal: este destinat tevilor și permite lucrul în locurile greu accesibile, datorită formei inguste a capului.

Un set de șurubelnițe: nu trebuie să fie o selecție uriașă, însă câteva dimensiuni diferite, vă sunt utile. Sau puteti opta pentru o multi-șurubelniță, care are capete de diferite forme și marimi. Uitați-vă în jurul casei dumneavoastră, sunt șuruburi în orice loc.  Este necesară într-o gospodarie și foarte utilă.

Un cutter cu protecție: Pentru toate nevoile dvs. de tăiere și de precizie, este esențial un cutter.

O cheie reglabilă: probabil că nu veți cumpăra un set complet de chei de aceea puteți opta pentru o cheie reglabilă. Deoarece este reglabilă, se ocupă de sistemul de măsurare metric și standard. Câteva rotații și puteți ataca cele mai multe piulițe și șuruburi din casa dumneavoastră.

O lanternă: pentru acele momentele când aveți o pană de curent. Este necesar să aveți cu ce să căutați lumânările sau când trebuie să conectați și să deconectați cablurile de curent.

O ruletă: măsurarea casei cu brațele împrăștiate în afară sau prin mersul cu picioarele masurand de la un capăt la altul, nu sună a fii cea mai bună alegere. De aceea vă sfătuim sa nu vă lipsească din trusa de unelte o ruletă, deoarece vă este de folos în multe situații.

O sculă electrică este de asemenea un must have pentru gospodăria dumneavoastră. O bormașină este un dispozitiv prevazut cu un cap de taiere sau de inșurubare, folosit pentru prelucrarea prin șlefuire a diferitelor suprafețe și pentru găurirea acestora. Este potrivită pentru prelucrarea lemnului și a metalului.

Acum că știți toate uneltele de care aveți nevoie, găsiți un spațiu în casă  pentru a le depozita. Un instrument nu are valoare dacă nu îl puteți găsi la timpul potrivit. Păstrați-le intr-o cutie de scule, intr-un loc accesibil și când aveți cu adevărat nevoie de ele, veți știi de unde sa le luați.

Sorry. No posts in this category yet
Login/Register access is temporary disabled