1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Idei de faianță pentru amenajarea băii

Fie că e vorba de o porțiune mică sau de un perete întreg, o baie a cărei faianță are un design plăcut poate face dintr-o simplă încăpere un spațiu din care să nu-ți dorești să ieși prea curând. E cazul să descoperi cele mai interesante idei pentru a folosi faianța, dar și plăcile de gresie pentru baie în avantajul locuinței și al designului general abordat. House NGarden îți oferă zilnic idei pentru amenajarea băilor mai mult sau mai puțin spațioase.

Alegerea culorii potrivite și a plăcilor de faianță cu efect de strălucire

Două lucruri care vor complementa cu adevărat aspectul băii tale sunt culoarea și nivelul de strălucire al plăcilor de faianță pentru baie. Am mai menționat faptul că nuanțele deschise fac spațiul să pară mai mare. Asta se întâmplă mai ales atunci când culoarea deschisă intră în contact cu lumina naturală.

Alegând plăci cu efect de strălucire, lumina naturală se va reflecta dintr-un colț în altul al camerei, făcând ca întreaga încăpere să capete alte dimensiuni.

1

Faianță simplă pentru baie de culoare albastră

Faianța simplă, albastră aduce unei băi mici o atmosferă liniștită, chiar dacă suprafața se prezintă ca fiind o cameră înghesuită și deloc atractivă. Tonurile de albastru – turcoaz sunt bogate, călduroase și intră într-un contrast deosebit cu gresia pentru baie cu model de imitație a parchetului, nuanța de ales fiind maronul închis. Lemnul închis poate fi folosit și pentru obiectele de mobilier din baie. Albastrul din plăcile de faianță pentru baie echilibrează tonurile întunecate folosite pentru gresie și mobilier.

2

Faianță pentru baie în nuanța verde salvie

Verdele salvie este o culoare care oferă o atmosferă luminoasă. Faianța în această nuanță poate fi accesorizată cu o oglindă de dimensiuni mari, care să creeze efectul de iluzie a unui spațiu mai mare. Designul verde în combinație cu oglinzile se potrivește de minune în cazul în care baia este orientată cu ferestrele spre grădină sau un alt spațiu verde.

Cum se pune faianță într-o baie

O metodă foarte bună de a utiliza faianța într-o baie ar fi aceea de a o plasa doar acolo unde e abolută nevoie de un material care să protejeze pereții de apă: în zona chiuvetei, a cabinei de duși sau a căzii. În rest, folosește pentru celelalte zone o culoare astfel încât pereții să complementeze pe cât posibil designul băii.

Etichete:

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled