Idei fabuloase de mobilier de grădină

Fie că aveți o peluză spațioasă, o curte interioară compactă sau un balcon, aici este alegerea fiecăruia ce fel de piese de mobilier fabuloase poate avea.

Urmează câteva idei de elemente pe care le puteți așeza în grădina sau micul colț de natură pe care îl dețineți.

1. Perne mari din diferite textile

Aceste mini-scaune sunt o soluție rapidă pentru vremea bună, deoarece sunt ușoare ca și greutate, dar și ușor de transportat din locuință către grădină. Astfel, pentru cazurile în care plouă afară pot fi transportate foarte ușor la adăpost.

2. Mobilier pliabil

Excelente pentru relaxare în grădină, pe terasă sau pe balcon, aceste scaune care pot fi din diferite materiale, în funcție de preferințe, pot fi pliate foarte ușor. Astfel, pot fi depozitate imediat, fără a ocupa prea mult spațiu.

3. Mobilier din rattan – lemn de palmier

Pentru ceva permanent, scaunele, mesele, tabureții sau alte elemente de mobilier din rattan pot oferi o notă de eleganță în gradină.

4. Scaun sub formă de leagăn

Există ceva mai plăcut decât să vă bucurați de soare și să citiți o carte bună, toate în timp ce vă dați într-un leagăn?

Dacă grădina este suficient de mare, un leagăn ușor, de rattan, este suficient de relaxant pentru a te așeza în tihnă citind o carte și savurând un pahar de vin.

5. Bucătărie în aer liber

O bucătărie mobilă plină de bunătăți este ideală pentru distracția în aer liber și poate aduce un sentiment de festival la orice adunare în grădina dvs. Unicitatea bucătăriei în aer liber este visul fiecărei doamne, astfel poate fi împlinit cu o mini bucătărie pe roți, cu plită și alte accesorii necesare. Aceasta are o suprafață de plită extensibilă, cârlige pentru ustensile, o chiuvetă și un nivel mai scăzut pentru depozitare, precum și două plăci suplimentare de tocare care pot fi stocate pe barele de sub sau peste chiuvetă pentru a crea spațiu suplimentar de lucru.

6. Hamac

Adăugați o atingere boho în grădina dvs. cu un hamac în care vă puteți relaxa și simți ca în vacanță de fiecare dată când vă așezați în acesta.

7. Igloo

Doriți să profitați din plin de aer liber, dar nu doriți să continuați să vă mutați toate lucrurile în interior ori de câte ori plouă?

Un foișor de grădină tip igloo este o alternativă excelentă. Poate servi ca și loc de joacă pentru copii sau de exemplu poate fi adăpost pentru o trupă muzicală în cadrul unui eveniment la domiciliu. Se poate asambla foarte ușor, iar acest igloo poate fi locul perfect pentru a sta și pe timp de zi, dar și în nopțile plăcute de vară.

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled