1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Inspirație de decor pentru un balcon primitor

Spațiul exterior privat este un vis al majorității oamenilor care trăiesc în apartamentele din oraș – chiar dacă este vorba doar un balcon mic. Dacă ești destul de norocos să ai un balcon, atunci acest lucru îți este datorat doar ție. Astfel dvs și toți prietenii dvs. puteți să profiți cât mai mult de acesta. Indiferent cât de mic este, balconul are un potențial de un design extraordinar.

Sunteți în căutare de idei de amenajare a balconului? Citiți mai departe pentru a găsi 10 idei de amenajare al balconului și pentru a vedea cum vă puteți transforma spațiul în aer liber de sus până jos.

1. Adăugați o masă mică

Tot ce trebuie ca să vă bucurați de cafea de dimineața pe balcon este o masă de cafea și un scaun. Alegeți unul care se pliază ușor, astfel încât să îl puteți păstra în interior, dacă este necesar.

2. Instalați scaune incorporate

Maximizați-vă imaginea de pătrat cu scaune încorporate în bancă. De asemenea, nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la vântul puternic care poate lovi mobilierul.

3. Aduceți verdeață

Amenajați-vă balconul cu ajutorul plantelor luxuriante pentru a crea senzația de curte pe care ați dorit-o întotdeauna. Adăugați niște plante medicinale pentru a face ca balconul să miroasă la fel de bine precum arată.

4. Optați pentru perne pe podea

Nu este nevoie neapărat să investiți în mobilier special pentru aer liber- mai ales dacă este vorba despre o chirie. Achiziționați niște perne colorate și confortabile, care pot fi folosite atât în interior, cât și exterior

5. Adăugați stil cu un covor în are liber

Îmbunătățiți aspectul balconului cu un covor sau o mochetă. Asigurați-vă că alegeți unul care se va potrivi cu celelalte elemente.

6. Utilizați spațiul de pe perete

Puteți avea polițe pe care puteți pune plante sau obiecte de artă rezistente la apă. Astfel, balconul va avea un aspect plăcut, exact pe gustul dvs.

7. Aprinde luminile

Oferiți multă lumină pentru ieșirile târzii prin instalarea unei lămpi în aer liber sau a unor spoturi. Există și alternativa de lumini pe senzori care se aprind doar atunci când aveți nevoie în zona în care sunt amplasate.

8. Atârnați un balansoar sau un hamac

Poate ești în oraș, dar nu există niciun motiv pentru care pe balconul tău nu se poate să te simți ca și cum ai fi în vacanță. Un scaun sau un hamac agățat creează o senzație completă de relaxare.

9. Optați pentru mobilier pliabil

Dacă nu aveți suficient spațiu, încercați să instalați mobilierul care poate fi ascuns sau împăturit atunci când nu este utilizat. Spre exemplu o masă pliabilă, scaun pliabil etc care dispar imediat din peisaj pentru a elibera spațiul dorit.

10. Proiectați o zonă pentru cocktail-uri

Ce poate fi mai frumos decât o oră plină de fericire în aer liber? O masă de cafea și două scaune joase sunt tot ce aveți nevoie pentru a crea un spațiu pentru potrivit pentru a savura cocktailul preferat. De asemenea, puteți alege perne pufoase pe care să stați, astfel încât veți avea întotdeauna mai multe locuri.

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled