1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Lucruri pe care trebuie să le ai pe balcon

Transformă-ți balconul într-unul dintre cele mai relaxante spații exterioare ale apartamentului sau casei tale. Chiar și un spațiu restrâns poate fi aranjat pentru a deveni un loc confortabil, relaxant, dacă ești dispus să alegi cu atenție mobilierul, decorațiunile și obiectele utile.

Măsuță și scaune balcon

Două scaune similare celor de grădină și o mică măsuță rotundă pe care să poți pune câteva flori și două cafele este mai mult decât suficientă și te ajută să ai un balcon mic, dar foarte practic și plăcut la aspect.

Scaune si masuta balcon
!

Mobilier de balcon pliabil

De ce să nu se elibereze și mai mult spațiu cât timp nu stai pe balcon? Ia-ți scaune pliabile și chiar și masă(dacă e cazul să nu ai nimic pus pe ea). Ori de câte ori părăsești balconul strânge-le și economisește spațiu util.

Scaune pliabile

Mese sau ghivece suspendate pe balcon

Folosește ghivece prinse și atârnate de unul dintre pereții balconului pentru a scutii spațiul pe care l-ar fi ocupat ghivecele convenționale. De asemenea, există și corpuri care pot ține loc de masă, suficiente pentru un laptop și o cană de cafea.

Ghivece suspendabile

Canapea cu spațiu de depozitare pentru balconul acoperit

Dacă ai balconul acoperit și nu există riscul ca umiditatea să ajungă prea ușor acolo, înlocuiește scaunele de balcon cu o canapea mică, mult mai confortabilă și cu spațiu de depozitare. Astfel acea zonă se transformă atât într-un spațiu de relaxare, cât și într-unul dedicat depozitării obiectelor pe care le-ai fi lăsat în mod obișnuit pe balcon.

Canapea balcon

Rafturi pentru flori, plante sau cărți

Dacă ai un raft de cărți vechi sau orice fel de suport etajat căruia nu îi mai găsești utilitatea, pune-l pe balcon și ține florile, ornamente, unelte sau alte obiecte în el. Pe lângă faptul că economisești spațiu, designul poate fi unul retro, inedit.

Rafturi si suporturi flori

Etichete:

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled