1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Tendințe de design interior pentru camera copilului pentru anul 2019

Spatiile special amenajate pentru cei mici cu siguranță merită destul de mult efort. Necesită atenție ca orice alta camera din casa ta. Am adunat aici sunt câteva tendințe de inspirație pentru designul camerei pentru copii pentru anul 2019.

1.Durabilitate

În ultimii ani s-a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de mărci pentru copii care oferă elemente de înaltă calitate, produse în funcție de natură și de comunitate. Ca rezultat, designerii de interior și decoratorii găsesc mai ușor elemente care să creeze spații etice care au sustenabilitatea în centrul valorilor noastre. Gândiți-vă la materiale naturale, reutilizabile și responsabile. Acestea se aseamănă cu lemn clasic, lemn de palmier, bambus si fibre naturale, cum ar fi iuta, in, lâna și bumbacul organic. Vopselele non-toxice pe bază de apă și uleiurile naturale pentru colorare sunt, de asemenea, o tendință majoră. Jucăriile ecologice și accesoriile etice sunt disponibile pe o scară largă a pieței, iar această tendință de design interior pentru copii este într-o creștere uriașă în anul 2019.

2. Tonuri calde pământii

Tonurile calde și naturale au făcut un mare pas în designul interior al copiilor în acest an. Culorile mai luminoase fac loc pentru tonuri neutre, cum ar fi nuanțele de bej, nisipiu și nuanțe asemănătoare cu nucile. Este din ce în ce mai frecventată amenajarea camerelor pentru copii create în întregime cu o schemă de culori neutre, cu mici accente de culori naturale de verde, de gri, de roz și alb, toate fiind nuanțe calde. Părinții aleg din ce în ce mai mult o astfel de paletă de culori pentru camerele copiilor lor. Nu există nicio îndoială că astfel de spații au un impact pozitiv asupra micilor lor locuitori, creând un fundal calm și confortabil pentru joacă, studiu și somn.

3. Modele florale

Modelele florale din textile și tapet au revenit în trend în decorarea camerelor copiilor. Utilizarea de textile florale va adăuga caracterul în cameră, indiferent dacă ținta dorită este un look romantic, dulce sau un ambient mai dramatic-vintage. Pentru un strat de aspect echilibrat și coordonat, adăugați elemente florale cu modele și culori solide care se îmbină perfect ca și tonuri.

4. Design frumos, împreună cu funcționalitate sporită

Designul bun are întotdeauna atât forma, cât și diferite funcții. Mulți designeri depun mult efort la locul de muncă, creând produse și elemente de mobilier uimitoare. Și sunt mai practice decât oricând! Acum, obținerea unor piese de mobilier care cresc odată cu copilul tău este floare la ureche.

5. Pereți pictați geometric

Dacă vă planificați să vă reamenajați camera copilului sau să creați zona de la zero în acest an – aici este ceva de gândit. Pereții pictați cu diferite forme geometrice sunt o modalitate ușoară de a face o cameră să arate într-un mod atrăgător și este o alternativă mai rapidă și mai puțin costisitoare a alternativei cu tapet.

6. Covoare cu fire texturate

Covoarele tricotate și macramele pot adăuga cu ușurință o atingere romantică în orice cameră. Puteți opta pentru acestea pentru o textură estetică artistică.

Iată un sfat rapid pentru dvs.:

Este destul de ușor să creați interes pentru camera copilului dvs. utilizând spațiul de pe unul dintre pereți.

  • atârnă un covor țesut
  • așezați câteva picturi pe perete sau formați un colț pentru artă și fotografii încadrate sau cărți
  • pentru un plus de estetică, puneți jucării de pluș pe diferite rafturi
  • completați design-ul cu o ghirlandă luminoasă sau chiar două

Voilà!

Ai ceva de spus? Lasă-ne un comentariu!

Comentează!

Login/Register access is temporary disabled